Descriere
Untul de cacao este un derivat al pudrei de cacao din boabe de cacao, care are o anumita aroma si este ingredientul principal al oricarei ciocolate. Untul de cacao este o sursa de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Utilizare: folositi untul de cacao atunci cand faceti ciocolata, inghetata, piureuri de ciocolata sau alte deserturi.
Untul de cacao: - este o sursa rapida de energie - nu contine acizi grasi - hidrateaza si hraneste pielea - reduce vizibilitatea cicatricelor si vergeturilor - ajuta la bronzare
Reteta: - ciocolata calda: 1 cana de lapte de plante (migdale, alune, orez, etc) 1 banana coapta 1 lingura de pudra de cacao 1 lingurita praf de maca 1 lingura de unt de cacao topit
Se amesteca toate ingredientele intr-un blender si se indulceste cu sirop de agave. Untul de cacao poate fi folosit si ca un produs de ingrijire a pielii pentru hranirea, hidratarea si protectia acesteia si impotriva ridurilor, vergeturilor pielii. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat in masaj.