Descriere
Bogat in minerale: seleniu, magneziu, mangan vitaminele : B1, B2, B3, B6 carbohidrati, fibre, gama-orizanol.
Spre deosebire de alte tipuri de orez, orezul basmati isi dubleaza volumul dupa fierbere, nu este lipicios si se digera usor.
Mod de preparare: inainte de fierbere orezul se spala in 2-3 ape si se poate lasa la inmuiat 30 de minute. Dupa fierbere se lasa putin sa se aseze. Pentru acest orez este ideala folosirea aparatului de gatit cu abur sau a aparatului de fiert orez, astfel obtinem un rezultat pufos si delicios. In timpul fierberii se pot adauga cateva grame de sare sau o bucatica de unt.
Detalii produs
Produse similare

OREZ JASMIN 500GR ADAMS VISION
cereale si leguminoase
OREZ JASMIN 500GR ADAMS VISION
Mod de utilizare: Dupa fierbere poate fia daugat in supe, ciorbe, salate, deserturi, sau se preteaza ca si...
6,50 RON